GG: 8261240
Tworzę temat dot. zdjęć z imprezy Truck & Bus show - Bydgoszcz 2009.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
I w tym roku pojawiłem się na zlocie w Bydgoszczy. Naturalnie klimat był wyśmienity. Szkoda tylko, że pogoda zbytnio nie dopisała.
Na początku przestawiam zdjęcia z konwoju. I w tym roku podróżowałem z Sikorkiem jego Volvo za co mu serdecznie dziękuje.
... z cyklu: "Ukryta kamera"
Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 19:33 przez Rowik, łącznie zmieniany 1 raz.
GG: 0
No Rowik, ciekawe zdjęcia, nie ma czego ukrywać. Czekam na kolejne aktualizacje, a i nie będę sobą nawiązując do kolegi z czerwonego VW: ja rozumiem, że w aucie mało miejsca, ale bardziej nieodpowiedzialnego filmowania jak na zdjęciu, to ja jeszcze nie widziałem.
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Te fotki są zrobione przeze mnie i nie chce by ktoś inny np. je wykorzystał.
Lajt. Poczytaj tutki nt. "watermarks", "transparent", "warstwy", etc. itp itd
I jeszcze vide tego cytatu:
To po co je umieszczasz na necie?
Usunąć ten przykry napis to 5 min zabawy w PS...
Porównam ten napis do 30 kilogramowej żelaznej sztaby na pasie cnoty królewny. Też niby chroni, ale jakże paskudzi ogólny widok...
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
To i ja dorzucę kilka moich fotek.
Ogromne podziękowania dla kierowcy DAF-a "300-tu" z Repiński Transport za umożliwienie uczestnictwa w paradzie na fotelu pasażera swojego przepięknego DAF-a - Grzesiu wielkie dzięki!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość