[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [MB SK 3538] Tachograf bije kilometry na postoju - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Coś Ty przyklejał na ten impulsator
Magnes o odwrotnej polaryzacji
Walduś, wymontuj ten tachograf, daje 200plnów
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Karol, byłem na serwisie tacho u nas w Szczytnie, ale typowi chyba się za bardzo do roboty nei paliło, bo stwierdził, że się nie podejmie usunięcia usterki, chociażby jej zlokalizowania, więc ciężki huj mu w ucho. Magnesu tam się nie kładzie, bo to pompogruszka i czasu sie nie przegina, wiec nie ma potrzeby.
Maderfakjer, ale jak na karcie drogowej rozpisać kilometry potem? Jak zazwyczaj z A do B wychodziło kilometrów 7, a teraz wychodzi 50, to trochę podejrzane, nie? Poinformowałem sztab kierowników o usterce, przyjęli to z zadumą i karpikiem na twarzy, ale zrozumieli i przystali na moja propozycję, aby do czasu usunięcia usterki, kilometry pisać "z głowy" ;D
W Scanii 3 też mieliśmy podobny problem tylko że licznik co jakiś czas podskoczył do 30km/h i opadał spowrotem i tak cały czas i pan na serwisie po prostu rozebrał wszystko na części pierwsze wyczyścił wszystko i złożył no i działa. Powiedział, że to wina po prostu kurzu zalegającego (było to auto do lasu więc kurzu w nim nie brakuje).
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości