Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
LKW bez adblue wysylane sa np. do GB.
Ciekawostka - tak wyglada tłumik E6 waga okolo 150kg.
Czyżby MAN nie wycofał się z E5 z silnikami bez adblue, w końcu mieli przygotowane silniki do produkcji ale zarzucili projekt z powodu kryzysu
Ciekawe kiedy pokarzą E6 z adblue i egr
Samochód: Duży
Cytuj:
LKW bez adblue wysylane sa np. do GB.
Skoro tam są MANy z normą E5 bez AdBlue to dlaczego nie ma ich w innych krajach, a tylko tam??
Normy są normami. Skoro spełniają E5 bez dodatku mocznika to nie ograniczali by tylko produkcji tego dla jednego kraju...
To się kupy nie trzyma.
Pokaż jakieś fotki, albo artykuły bo nie wierze. Tylko nie dawaj fotek E4...
_________________ W życiu piękne są tylko chwile...
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
A co sądzicie o silniku D26 18.480 ?
Brałbym w ciemno D26 w porównaniu z D20. D26 jest to powiększony D20 średnica tulei 126mm zamiast 120mm
Moc i moment obrotowy tego silnika samo mówi za siebie
Skoro tam są MANy z normą E5 bez AdBlue to dlaczego nie ma ich w innych krajach, a tylko tam??
Normy są normami. Skoro spełniają E5 bez dodatku mocznika to nie ograniczali by tylko produkcji tego dla jednego kraju...
To się kupy nie trzyma.
Pokaż jakieś fotki, albo artykuły bo nie wierze. Tylko nie dawaj fotek E4...
Jakie wtyczki (12 i 24 v) są w TGA? I w jakich miejscach? I czy są tam fabrycznie gniazdka zwykłe, takie jak w domu? Widziałam takie w jednej kabinie...
Dzięki transbol za odp.
Czyli to co widziałam ("domowa" wtyczka taka biała, zwyczajna za siedzeniem kierowcy na dole - na tej skrzyni) to musiała być dorobiona własnoręcznie? Czy takie coś może " utrzymać" laptopa np? Jest szansa na przedłużacz?
I jeszcze jedno: koło radia jest ta (jak mówisz 24v) i ona jest na zapalniczke + jakieś dwa wejscia są na dole konsoli środkowej (jak mówisz mała 12v) - to ta bliżej kierowcy ? Bo na tej od pasażera, na zaślepce jest napisane 24v.
Dzięki transbol za odp.
Czyli to co widziałam ("domowa" wtyczka taka biała, zwyczajna za siedzeniem kierowcy na dole - na tej skrzyni) to musiała być dorobiona własnoręcznie? Czy takie coś może " utrzymać" laptopa np? Jest szansa na przedłużacz?
I jeszcze jedno: koło radia jest ta (jak mówisz 24v) i ona jest na zapalniczke + jakieś dwa wejscia są na dole konsoli środkowej (jak mówisz mała 12v) - to ta bliżej kierowcy ? Bo na tej od pasażera, na zaślepce jest napisane 24v.
Panowie mam pytanie ile może palić Man TGA 410A solówka ładowność 13000kg (zabudowa chłodnia 19 miejsc paletowych), jazda mieszana do 400km dziennie to max. Słyszałem że mogą sie zadowolić 28 litrami ??? To prawda???
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości