Patryku ale do MT będzie zrobione? Jak tam wygląda sprawa z moim zleceniem? Odezwij się na gg.
Bajki nie bajki, co Ci do tego? Nie Twoje klocki więc po co się wtrącać. A co do Łukasza to wiedze ma ogromną na temat mechaniki i to się przydaje na forum bo często pomoże, a to co stoi pod domem to jego sprawa.
Sukces taki że volvo wyjechało w trase, a jutro jazdy na C znów wyebaną midliumką -.-
Heh i od razu widać komu brakuje kobity i się nudzi. Dziecinada jak zawsze.
U mnie Grzesiu kobity nie brakuje. Po prostu nie moge uwierzyć ze wierzycie w te bajki.
Ja nie wierzę, żeby nie było
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Sukces, przeszedłem kilka kilometrów, bo nie chciałem znowu ruszać auta na tak krótki odcinek i po drodze spotkałem magnumki kokotów
pojeździłbym! monster truckiem oczywiście
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Kuuuuuuuuuuufaaaaaaa!!! Na dworze cieplutko, kobita chce jechac nad jezioro, a ja siedzę i ogladam jakies slajdy z KW po 45sekund kazdy. Kuzwa mac! Czy nie mogli dac w te slajdy czegos co naprawde sie w zawodzie kierowcy przyda?
Orientuje się ktoś gdzie w Kaliszu można przyparkować? Rano mam zrzutkę w Stawiszynie, ale upał taki, to poszedłby człowiek na jakiś basen etc. A tam gdzie zrzutka, to zadupie.
Użytkownicy przeglądający to forum: patrykbor i 2 gości