[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 220 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Tylko, że tamto auto dostało dość konkrętną przebudowe ( sie przegląda projekty na pewnym forum VW)
Nie wpomne już o fabrycznym V5 i wyposażeniu
Twoja borka, taki wieszzzz, CL do GTI przy tym aucie
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Nie znasz historii tamtej Bory, tam cały zawias jest do wymiany i nie tylko. Fajnie to ona na zdjęciu wygląda. Każdy po kolei walił go po drodze jak sprzedawał mu graty. Za używany air ride zapłacił prawie 3 patole
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
Użytkuje ktoś Golfa V 2.0 140km ze skrzynią DSG?
Zalezy ktory rok. Lepiej celuj w 170 kuca a najlepiej po 2007r. Chcialbym przypomniec ze w "niesmiertelnym" 1.9 wygladaly tloki przez blok silnika (kod bxe) a tych jest bardzo duzo (euro 4 bez dpf'a). Takze o. Teść ma Sharana 2.0 tego ze 170 konnym motorem w DSG. Jeździłem, jeżdżę i powiem ze bajka. Jesli zadbasz o olej i nie bedziesz wrzucal wsteka/drive'a jak samochód sie toczy to bedziesz zadowolony. Przy zakupie zwroc uwagę czy płynnie przechodzi przez zmianę ze wstecznego na drive i na odwrot oraz czy przy zmianie z 1 biegu na 2 oraz z 2 na 3 i z powrotem nie ma szarpniec zarowno przy delikatnej jeździe jak i dynamicznej. Lubi padać mechatronika skrzyni ale to w przypadku zmiany trybu pracy skrzyni podczas toczenia sie samochodu. Teść ma 115tys i nadal wszystko chodzi płynnie.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Zalezy ktory rok. Lepiej celuj w 170 kuca a najlepiej po 2007r. Chcialbym przypomniec ze w "niesmiertelnym" 1.9 wygladaly tloki przez blok silnika (kod bxe) a tych jest bardzo duzo (euro 4 bez dpf'a). Takze o. Teść ma Sharana 2.0 tego ze 170 konnym motorem w DSG. Jeździłem, jeżdżę i powiem ze bajka. Jesli zadbasz o olej i nie bedziesz wrzucal wsteka/drive'a jak samochód sie toczy to bedziesz zadowolony. Przy zakupie zwroc uwagę czy płynnie przechodzi przez zmianę ze wstecznego na drive i na odwrot oraz czy przy zmianie z 1 biegu na 2 oraz z 2 na 3 i z powrotem nie ma szarpniec zarowno przy delikatnej jeździe jak i dynamicznej. Lubi padać mechatronika skrzyni ale to w przypadku zmiany trybu pracy skrzyni podczas toczenia sie samochodu. Teść ma 115tys i nadal wszystko chodzi płynnie.
2004, pierwsza rejestracja 2005. Odpuszczam go sobie i poczekam na jakiegoś "dziadka" zza miedzy
@Borek DSG to nie jest zwykły automat żeby tak go sprawdzać....
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Kto ma tel w sieci Play ? Od paru tygodni gdy mam włączone wifi bądź przesył danych to dostaje pod rząd kilka tych samych smsów a czasami po paru minutach przychodzi tej samej treści.
Kto ma tel w sieci Play ? Od paru tygodni gdy mam włączone wifi bądź przesył danych to dostaje pod rząd kilka tych samych smsów a czasami po paru minutach przychodzi tej samej treści.
Cytuj:
Też mam w Play i nic takiego nie ma miejsca, smsy przychodzą od operatora czy jak?
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Użytkownicy przeglądający to forum: ciucma102 i 6 gości