[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 246 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 246 z 3559 [ Posty: 71162 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1244 245 246 247 2483559 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 wrz 2014, 16:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Porażka :mrgreen:

Posadziłem magnumkę u kogoś na działce. :roll:
Jak dobrze rozumiem to przynajmniej na Polskiej ziemi będzie rosła :)
Kolega posadził w wakacje Stralisa ale u Niemca,nad ranem wyrwali go holownikiem :( :)

Nie wiem czy to sukces czy porażka, ale chyba mam predyspozycje na nocą linię :D. Pobudka dziś o 5:00 od 10:00 stoję na parkingu. W między czasie 100 km przelotu 2 boki rozebrane i złożone elegancko, nie ma planów na załadunek na RUS dziś. Skoro nie ma co robić to trze się kimnąć myśle i tak dopiero co się obudziłem a jest po 16:00 :)

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 16:37

Polska - ten kraj chyba nie przestanie mnie nigdy zadziwiać:
Słynny już "Frog" dostał od sądu "nakaz" powstrzymywania się od prowadzenia pojazdów.
Dowiedziałem się, że chusteczki higieniczne są pomocami naukowymi i jeśli abiturient nie ma zaświadczenia od lekarza nie może wnieść ich na egzamin maturalny.
Boże, Ty widzisz a nie grzmisz...

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 16:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Słynny już "Frog" dostał od sądu "nakaz" powstrzymywania się od prowadzenia pojazdów.
Dowiedziałem się, że chusteczki higieniczne są pomocami naukowymi i jeśli abiturient nie ma zaświadczenia od lekarza nie może wnieść ich na egzamin maturalny.
PR III...

Dalej pozdrawiasz innych kierowców nad ranem? :)

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 16:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 2545

To samo z wodą.
Cytuj:
– Rzeczywiście, wnoszenie wody do sali egzaminacyjnej jest zabronione – potwierdza Renata Janicka z Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie, która organizuje egzaminy w naszym regionie. – Może to zrobić jedynie osoba z zaświadczeniem od lekarza o chorobie lub ciąży – wyjaśnia
Wytrzymać 170 minut w szklarni, w ciemnym anzugu, bez nawet zwilżenia ust to spory wyczyn.

Sukces: awizacja w Intermarche (tzw. Baza Poznańska) na 09:30, wyjazd przed 11. :]

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 18:04

Użytkownik

Użytkownik

Panowie jak trzpień z pompki hamulcowej nie wychodzi do końca po wciśnięciu to co może być winne ? Mowa o skuterze.

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 19:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Była okazja to człek się odstresował przy poniedziałku i pogmerał koparką ale tym razem już słusznych rozmiarów i słusznej marki :mrgreen:

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 20:16

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF XF 106.460

Cytuj:
Cytuj:
– Rzeczywiście, wnoszenie wody do sali egzaminacyjnej jest zabronione – potwierdza Renata Janicka z Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej w Krakowie, która organizuje egzaminy w naszym regionie. – Może to zrobić jedynie osoba z zaświadczeniem od lekarza o chorobie lub ciąży – wyjaśnia
Absurd goni absurd, masakra jakaś..

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 20:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Scania 124L

Równouprawnienie jest, to i chłop sobie ciąże na maturę załatwi.

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 20:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

Kermiter, to idź na kasę do biedronki jak cię realia transportu tak przerażają :lol:

Jester, 6 lat na linii :shock: Powinieneś medal za wytrwałość dostać :] Dla mnie niewyobrażalne 6 lat w jednej firmie zostać, a co dopiero na jednej trasie.

Post Wysłano: 15 wrz 2014, 22:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series

Jest ktoś z Limanowej albo ktoś kto handluje felgami do osobówek?

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 4:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Cytuj:
Dla mnie niewyobrażalne 6 lat w jednej firmie zostać, a co dopiero na jednej trasie.
Jak trafisz na przyzwoitą to samo leci

Wysłane z mojego GT-I9300

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 12:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak się wjedzie na skrzyżowanie na pomarańczowym świetle, a opuści już na czerwonym to mandat się należy czy nie :roll:

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 13:00

Cytuj:
(...)Jester, 6 lat na linii :shock: Powinieneś medal za wytrwałość dostać :] Dla mnie niewyobrażalne 6 lat w jednej firmie zostać, a co dopiero na jednej trasie.
Krychu, to i tak słaby wyczyn. W Siedlcach jestem "najstarszym stażem" na linii. Ale w Rzeszowie, już "tylko" plasuję się pośrodku stawki.
Tak, jak pisał Kornel - kwestia odpowiedniej linii i później już samo leci :)
Z "łezką w oku" wspomina się czasy, gdy woziło się 2, 3 palety. Bywało i tak, że na naczepie wiozło się jedną (!) kopertę kurierską z jakąś umową do banku, czy też innymi dokumentami. Teraz to auto zapakowane na maksa.
Teraz się pozmieniało, co chwila zawieszanie kursów (ach te oszczędności), modyfikacje połączeń, dyżury.

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 15:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 3902780
Samochód: FH Erło 5

Cytuj:
Jak się wjedzie na skrzyżowanie na pomarańczowym świetle, a opuści już na czerwonym to mandat się należy czy nie :roll:
Pomarańczowy sygnał zabrania wjazdu na skrzyżowanie.

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 18:14
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

W przypadku zagrożenia podczas hamowania jest to dozwolone :)

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 18:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Olej w Manie zmieniony.

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 20:46

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Opuścić skrzyżowanie możesz, wjechać już nie. W praktyce policjanci różnie to interpretują.

Post Wysłano: 16 wrz 2014, 21:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak wyskakuje pomarańczowe to się gazu daje, bo szkoda hamować. To nie ekonomiczne, bo trzeba się rozpędzać od nowa, to zaś oznacza większą emisję spalin, a o środowisko trzeba dbać i jest to podstawą do nie przyjęcia ewentualnego mandatu :lol:

Post Wysłano: 17 wrz 2014, 0:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1466678
Samochód: Serwis 24h

Cytuj:
Cytuj:

Kolega posadził w wakacje Stralisa ale u Niemca,nad ranem wyrwali go holownikiem :( :)
Ja koło domu to zrobiłem, drogówka koło ronda stała, objazdem musiałem jechać :mrgreen: Wąska asfaltowa droga dokładnie wiedziałem, że w jednym miejscu samym koniem telepie jak cholera. Ale jak telefon nie stygnie... Noge na pedał położyłem, automat to się rozpędził, i wpadłem 70 tam gdzie premiumkoo 40 zwalniałem i poleciałem jak rolnik pod dopłaty :mrgreen:
Wąski ten asfalt, duży uskok między asfaltem a poboczem, tak to bym wyratował. Ale pobocza złapała i nie ogarłem, ważne, że w drzwo nie przyłożyłem i rowu nie wykopali. :lol:
Chłop krzaki na działce ma z głowy, jak koparką jeszcze pojeździli.
Straty na aucie, zerowe bo wycelowałem między drzewami, 250zł koparka kosztowała, wywlekła ją jak szmate. :mrgreen:

Dawno tak się nie przestraszyłem :mrgreen:

Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!!
tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456
https://www.facebook.com/LKWSERWIS

Post Wysłano: 17 wrz 2014, 6:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Ja koło domu to zrobiłem, drogówka koło ronda stała, objazdem musiałem jechać :mrgreen: Wąska asfaltowa droga dokładnie wiedziałem, że w jednym miejscu samym koniem telepie jak cholera. Ale jak telefon nie stygnie... Noge na pedał położyłem, automat to się rozpędził, i wpadłem 70 tam gdzie premiumkoo 40 zwalniałem i poleciałem jak rolnik pod dopłaty :mrgreen:
Wąski ten asfalt, duży uskok między asfaltem a poboczem, tak to bym wyratował. Ale pobocza złapała i nie ogarłem, ważne, że w drzwo nie przyłożyłem i rowu nie wykopali. :lol:
Chłop krzaki na działce ma z głowy, jak koparką jeszcze pojeździli.
Straty na aucie, zerowe bo wycelowałem między drzewami, 250zł koparka kosztowała, wywlekła ją jak szmate. :mrgreen:

Dawno tak się nie przestraszyłem :mrgreen:
Ty to masz przygody. U mnie posadzili Liebherra 934 na gasienicy podczas wykonywania zbiornika na wodę. Usiadł w torfie. Kabina do połowy zalana. Koparka popowodziowa czy po większej ulewie?

Strona 246 z 3559 [ Posty: 71162 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1244 245 246 247 2483559 Następna