Strona 3559 z 3559 [ Posty: 71165 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13555 3556 3557 3558 3559
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: wczoraj, 20:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Panowie. Jak to jest teraz z tym naszym cudownym e-tollem? Można płacić tylko przez urządzenie lub ichnią aplikację? Jednorazowy przejazd po S-ce a urządzenia na to auto brak...

Post Wysłano: wczoraj, 22:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jednorazowy przejazd po S-ce a urządzenia na to auto brak...
Załóż konto i opłać przejazd w aplikacji na komórce. Jeżeli masz już konto to dodaj do niego identyfikator z apki i podepnij ją pod konto.

Post Wysłano: dzisiaj, 20:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Słabe te mastertroki tegoroczne.
Krępująca cisza, nikt nic....
Coś mnie podkusiło i przejechałem się w sobotę zobaczyć. Coś w tym jest, że chyba nie ma człowieka który by stwierdził, że jest lepiej niż kiedyś. Aut mniej a jak zobaczyłem jeden zestaw od Repińskiego to :shock: Nie byłem z 3 lata ale wcześniej gdzie zawsze stały "troki" to teraz pusta łąka albo np. motocykle wszelkiej maści. Było sporo ciekawych aut, nie powiem ale klimat nie ten co parę lat wstecz. Chociaż jak się widzi driftującą Premiumke z Madrexu to czas się cofa 10 lat do tyłu :D
Władze chyba nie mają pomysłu jak przyciągnąć ciężarówki. Nadal wychodzą z założenia, że Kamaz jeżdżący w kółko po poligonie i bucząca e36 w tym piochu to szczyt atrakcji :lol: Dobrze, że w piątek popadało bo tak by było 5cm piasku zamiast 2cm.
Jeśli się tendencja nie zmieni, to w przyszłym roku może być mniej aut, za to przyjdzie np. cyrk obwoźny :)

Post Wysłano: dzisiaj, 21:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Coraz mniej tych celebrytów w tym roku, już sami nie wiedzieli komu nagrody tym razem dać :D
Ostatnie 2 lata pokazały że można zrobić inne zloty gdzie można się lepiej bawić to ludzie odpuszczają dożynki.
W tym roku podstawowa rozrywka jaka udostępniają ze zlotu to tańce na dachu bujających się kabin :D

Post Wysłano: dzisiaj, 22:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

"Ja tam nie odśnieżam bo to za wysoko, nie mam BHP, jak spadnę, gil mi zamarźnie, fajek wypadnie to kto odszkodowanie zaplaci" :)

Strona 3559 z 3559 [ Posty: 71165 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13555 3556 3557 3558 3559