[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 231 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Cytuj:
Siedzę i myślę. Stwierdzam katastrofalnie niski poziom uprawnień u siebie. Może kurs ADR sobie zrobić? Tak od razu z cysternami? Może na HDS-y?
Rzucę monetą - jak stanie kantem to wezmę się za kurs na operatora spychacza
Przewodnik wycieczek..
Potem łap wiatr w żagle i śmigaj z "wkładami do trumien" zwiedzać Cze-we i Licheń
dodatkowo stałem na parkingu na skrzyżowaniu Karowej i Furmańskiej kamperem, gdzie stawka godzinowa to 20zł/h, a dobowa 50zł/h. z kolegą po meczu poszliśmy na Stare Miasto, było cieplutko, ludzie w ogródkach piwnych imprezujący, a my dokończyliśmy na fotelach turystycznych przed kamperem i przed południem pojechaliśmy z powrotem.
Siedzę i myślę. Stwierdzam katastrofalnie niski poziom uprawnień u siebie. Może kurs ADR sobie zrobić? Tak od razu z cysternami? Może na HDS-y?
Tylko tak patrząc na poczynania co niektórych, pytam się Ciebie ja, po co Ci to? Skoro rzucasz kurierkę już tyle razy, że miałbyś do tej pory możliwość posiadania przynajmniej kilku takich papierków. Bez urazy Marcin, ale tak to z boku wygląda.
Tylko tak patrząc na poczynania co niektórych, pytam się Ciebie ja, po co Ci to? Skoro rzucasz kurierkę już tyle razy, że miałbyś do tej pory możliwość posiadania przynajmniej kilku takich papierków. Bez urazy Marcin, ale tak to z boku wygląda.
Nie sztuka jest zmienić na byle g****, którego jest 90% na rynku.
Sztuka jest trafić w te pozostałe 10 percent.
Mateusz, nie ma żadnej urazy.
Niejednokrotnie próbowałem, szukam cały czas jakiejś w miarę normalnej pracy. Ale tak, jak napisał Kwiatula, nie jest sztuką wpaść z deszczu pod rynnę. A przynajmniej ja nie mam ochoty "zmoczyć papierów".
wpadli na firmę czy jak? złapali cię z magnesem na skrzyni czy sam się przyznałeś? No i napisz ku przestrodze ile Cię to będzie koszowało
Zatrzymali do kontroli i wzięli wydruk. Zapytał co wiozę czy czasami nie jadę na zakazie i wziął dokumenty. Dopatrzył się że miałem pauzę w czasie załadunku. Bonus wynosi 5000. Przyznałem się sam i oddałem magnes. Sam mi zasugerował czy mam i żebym oddał. Nie będę kłamać bo się nie da bo na tacho wszystko widać. Zakłócenia ABS itd. Przyznałem się i tyle. Teraz będę jadł suchy chleb żeby to jak najszybciej spłacić.
Ode mnie ostatnio policjant chciał parę tarczek wstecz których nie miałem bo po prostu nie jeździłem i normalnie wszedł sobie do auta wziął do ręki mój kalendarz w którym mam szczegółowo zapisane wszystko nawet jak ja nie jeżdżę, a on w zaparte szedł że chce tarczki. Trwało to dobre półtorej godziny i wyglądało na zasadzie "jeździłeś", "nie jeździłem", "nie wierzę", "niśt fersztejen" no i z braku dowodów odpuścił sobie chociaż próbował mi wmówić że teraz to nie jest kalendarz tylko dokument i nie mój a jego.
Ostatecznie skończyło się na 100eur za prędkość na landzie bo jechali za mną, ale na tym właśnie żerują żeby wyperswadować na kimś poczucie winy i z tym mi się kojarzy jeszcze jeden film http://www.youtube.com/watch?v=dHcHxQLVi_o
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Cytuj:
i normalnie wszedł sobie do auta wziął do ręki mój kalendarz w którym mam szczegółowo zapisane wszystko nawet jak ja nie jeżdżę, a on w zaparte szedł że chce tarczki.
Trzeba było powiedzieć, że w kartkach kalendarza miałeś 100e i że zniknęły...
To oni tak mogą, wejść sobie do ciężarówki i zabrać np. kalendarz...? Nie jest wymagana jakaś zgoda, czy coś?
Mogą wszystko jak jest podejrzenie popełnienia przestępstwa, a tutaj ani nie chodzi o przestępstwo, ani o nic wielkiego także chvja mogą. Tylko tyle, że w PL ciężko cokolwiek udowodnić, tym bardziej policji. Zresztą szkoda czasu na użeranie się z takim dziadostwem.
Trzeba było mu z bańki sieknąć, albo postrzelić jak ten typ z Bydgoszczy pod marketem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości