[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 240 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 240 z 3558 [ Posty: 71159 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1238 239 240 241 2423558 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 08 wrz 2014, 21:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

A w weekend Dni Otwarte w 22 i 31 BLT, bez paniki. Wojskowi piloci co jakiś czas ćwiczą lądowania na cywilnych lotniskach.

Post Wysłano: 08 wrz 2014, 21:41

Użytkownik

Użytkownik

Odnosnie jedzenia adr-ów i innych "zupek z pod Radomia'' :lol: ogladalem w tv program, w którym było pokazane jak się trawi w żołądku makaron domowy w rosole a jak makaron w adr-owskim rosole. Domowy makaron już po 15minutach był już trawiony przez soki żoładkowe a z adr, zeby nie skłamać do 3 godzin nie został strawiony. Rzadko jadlem te wwynalazki, ale od tamtej pory ''zupek z pod Radomia'' nie jadam.

Post Wysłano: 08 wrz 2014, 22:14

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: DAF XF 106.460

Prawda jest taka, że gdybyś poznał skład i właściwości spożywanych przez siebie pokarmów, to musiałbyś znacznie okroić swój jadłospis :]

Post Wysłano: 08 wrz 2014, 23:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1466678
Samochód: Serwis 24h

Obrazek

Świeży leasing jeszcze złotówki nie zarobił.

Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!!
tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456
https://www.facebook.com/LKWSERWIS

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 8:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

Cytuj:
Przed chwilą na Jasionce pod Rzeszowem...
Obrazek Obrazek
F-16 kilkukrotnie trenujący podejście do lądowania, z późniejszym odejściem na pełnym ciągu. Nie powiem, wrażenie robi. Ale jakiś niepokój wewnętrzny zagościł. W ubiegłym tygodniu manewry lotnicze pod Mińskiem Maz., teraz ten "efik"...
Ja zauważyłem ostatnimi tygodniami duże natężenie myśliwców na niebie. Właściwie bardziej zasłyszałem, niż zauważyłem, nie mniej - faktycznie wzbudza to delikatny niepokój.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 8:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Miały być ćwiczenia no to są, ot co.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 9:38

Użytkownik

Użytkownik

Przeprawiałem się wczoraj promem z Uk, przez co mam przewalony czas pracy teraz.
Mówią, jaki poniedziałek, taki tydzień. Strach myśleć co będzie dakej ;)

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 14:25

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Scania 124L

No to co mają powiedzieć mieszkańcy okolic Łasku, Krzesin i innych miast gdzie stale stacjonują eFy, Migacze i nie ma praktycznie dnia bez ryku tych maszyn? Wojna totalna? Bez paranoi.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 16:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

Porażka - zrobiłem zakupy w biedrze powyżej 50zł żeby dostać zdrapkę, a przy kasie wywieszka, że wyrobów tytoniowych i alkoholowych to nie dotyczy :evil:

Sukces - pieseł przeżył operację i ma się nieźle :]

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 17:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Porażka - zrobiłem zakupy w biedrze powyżej 50zł żeby dostać zdrapkę, a przy kasie wywieszka, że wyrobów tytoniowych i alkoholowych to nie dotyczy :evil:

Sukces - pieseł przeżył operację i ma się nieźle :]
Ja wczoraj zrobiłem zakupy za 50 i zdziwiony odebrałem zdrapke z nadzieją na zmianę auta a tu próbuj dalej. Wszystko wina Tuska! ;)

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 18:25

Użytkownik

Użytkownik

Z ciekawości wszedłem na stronę biedroneczki i podobno jest już sześciu szczęśliwców, którzy wygrali volkswagena 8)

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 18:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

MechanikSochaczew powiesz coś więcej?

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 19:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Cytuj:
Cytuj:
Przed chwilą na Jasionce pod Rzeszowem...(...)
Jakoś wolę aby to co mówiłem było tylko pustym gadaniem :?
Odnośnie ćwiczeń były, są i będą. W ten sposób można wyeliminować wiele błędów w czasie faktycznych działań bojowych. Za to wielu z Was na pewno zwróciło uwagę na wzmożony ruch konwojów zielonych na drogach. Co ciekawe pojawiają się pojazdy, które były zakonserwowane w magazynach np. Stary 1142, 266 (z początków produkcji), czy Jelcze 315 w dużych ilościach. Odniosę się do wcześniejszych wypowiedzi na temat żulenia w firmach jest to częste działanie. Przypomniał mi się gość, który na tygodniówki, po kraju brał ze sobą reklamówkę z słodyczami i w kieszeni miał może 10-20 zł. Do tego nie miał żadnych ubrań na zmianę, ani środków higieny osobistej. Z tego co widziałem to zawsze chodził po parkingu z prośbą o poratowanie w kiepskiej sytuacji materialnej lub po prostu co złapał to w nogi (czyt. kradł). A posiadał dom bardzo komfortowo wykończony, oraz dwa nowe samochody. Fakt był jeden że po nim do samochodu służbowego było ciężko wsiąść ze względu na ciężki zapach (czyt. smród i syf) i zniszczenie mechaniczne. A pracował w tej firmie kilka lat bo był kuzynem pryncypała. To tak na temat budowania wizerunku firmy na rynku :twisted: .

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 20:56

Użytkownik

Użytkownik

Wróciłem dzisiaj z wakacji(bądź co bądź krótkich, ale przyjemnych i słonecznych), a w przyszłym tygodniu mam dwie kobyły na uczelni do zdania. Na samą myśl mi się nie chce.

Neves, pokaż tą Bete.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 21:47

Użytkownik

Użytkownik

GG: 18174723

Panowie, poszukuję jakiegoś padła do lansu po wsi, czasem pod jakąś remizę dojechać :lol:
A tak na serio, to poszukuję jakiegoś samochodu w granicach 7,5tyś, z opłatami etc.
Najlepiej jakieś dieselek ze względu na ekonomiczność, bo jakoś do podtlenku eLPiGi nie jestem przekonany. I po głowie chodzą mi głównie Niemcy- Audi i VW, ze względu na pancerne 1.9 TDI.
I teraz Panowie pytanie: czy jest jakakolwiek szansa zakupu takiego samochodu w miarę dobrym stanie, bezwypadkowego? Wiadomo, że auto lata swoje ma i pewno nie jedno już przeszło, a próby sprawdzenia powłoki lakierniczej miernikiem wydają się raczej śmieszne.
Mam po znajomości Golfa IV 2000r, 1.9TDI 110+ (Chipowany) w miarę ładnym stanie i z dość bogatym wyposażeniem, za nieco ponad 7tysi. Problem jednak w tym, że w samochodzie tym był pożar instalacji elektrycznej- komora silnika była konserwowana i malowana, wymieniono też silnik- rzekomo ten ma świeżo założonego dwumasa, no i oczywiście w/w instalację również wsadzono nową.
Jak myślicie, zdecydować się na ten w miarę "zaufany" i dość okazyjny zakup, czy lepiej dać sobie siana ze względu na ten "incydent"?
Z drugiej jednak strony nigdy nie będę mieć pewności, że inne auto też nie będzie miało za sobą podobnych "wspomnień", a może nawet i gorszych rzeczy.
Jakie jest wasze zdanie, bo ja już trochu zgłupiałem.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 22:29

Użytkownik

Użytkownik

Passat B4 lub Golf 3 z końca produkcji,Bore nie wiem czy
znajdziesz w tej kasie,jeszcze golf 4 pozostaje.

Post Wysłano: 09 wrz 2014, 22:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B

Bociek ja chce się pozbyć swojej Vectry B 00r. W kombi jest i w dieslu. Palić, pali mało. Ostanio porobione hamulce, dziś odebrałem ją bo wymieniałem końcówke i drążek a przy okazji łączniki bo za bardzo już stukały. W zime wtryskiwacze zrobione także auto sprawne.

Post Wysłano: 10 wrz 2014, 0:17

Znajdziesz dobrą Borę/G4, ale w Niemczech, nie w tych pieniądzach.

Bejca wygląda tak.
Obrazek
Obrazek

Ogólnie ogień, ale ja się niestety na Alpinę napalam :mrgreen:

Post Wysłano: 10 wrz 2014, 6:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Passat b5

Jakie pieniązki będziesz za nią wołał Nevesu?

Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?

Post Wysłano: 10 wrz 2014, 9:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Ja p******e! Traktorem smigal po całej drodze i jak go wyprzedzalem zahaczyl mi 3 klamry w plandece z czego 2 wyrwal...

Wysłane z mojego GT-I9300

Strona 240 z 3558 [ Posty: 71159 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1238 239 240 241 2423558 Następna