Cytuj:
Dokładnie, niestety Wilku ale mylisz się, te auta na mokrym nie dają nawet 30 % swoich możliwości, a już na pewno nie na torze w Kielcach gdzie jest on bardzo śliski.
Cytuj:
Dlatego czuję niedosyt bo z braku przyczepności nie poczułem naprawdę pełnych możliwości.
Być może Kolego masz rację (w końcu nikt z nas nie jest nie omylny). Od siebie dopiszę tylko że samochód z napędem na 4 koła i z tą elektronika, która jest zastosowana w tych pojazdach nawet na mokrym torze prowadzi się jak po sznurku. Fakt nie jeździłem GTR (i pewno długo nie będę miał możliwości) za to miałem możliwość przejechania się Imprezą WRX STI, BMW M3 i mam trochę odmienne zdanie od Twojego. Te samochody maja ogromne możliwości nawet i na mokrym asfalcie tylko trzeba je opanować. Do tego potrzebne jest kilka godzin dni sam na sam z tymi potworami. A tego typu przejazdy są tylko namiastką prawdziwych możliwości tych pojazdów. Co do Toru Kielce znam go bardzo dobrze o czym pisałem Ci wcześniej ten asfalt jest taki sam jak wszędzie tylko prędkości na nim rozwiane są o wiele większe.
Po Twojej wypowiedzi myślę że frajdę z jazdy osiągnął byś dopiero 100% w samochodach sportowych z lat 80- 90, gdzie nie było tych systemów wspomagających prowadzenie pojazdów. Bo w tamtych pojazdach liczyła się technika prowadzenia, a nie systemy.
Cytuj:
Ano zgodnie z podpisem pieprzona CF-ka

Ja pierdziu jakie to głupie auto jest...
A tam, a tam nie ma co narzekać w końcu można było Grzegorzu trafić gorzej

.

.