Witam czy wie ktos moze jak podlaczyc halogedy np.4 w volvie fh12 z 2002 bez potrzeby podlaczania komputera w serwisie.chcialbym dodac 4 halogeny i slyszalem ze mozna je jakos podlaczyc bez wizyty w serwisie.w volvie jest tak ze dodatkowe obysy lub swiatla komputer wychwytuje jak o blad i rozlancza instalacje.
chyba nie bede ryzykowal awarii komputera i dam go do elekt.tylko minus jest taki ze ciezko sie dostac do niego bo cos po pracy jest "zmeczony" z innych powodow.a zna sie na tym.
kolego tszpak wysłał byś mi miejsca ktore mam zobaczyc jesli chodzi o skrzynie ze nie mam komunikacji.wyslalem ci chba kiedys vin ale juz ten dobry i nie wiem czy go dostalem.pomoglbys mi w tej kwestii? widze ze szpenior z ciebie z volvem.a mam pytanko jedno jeszcze.widzialem z obu stron w volvie wtyczki zaslepione.jedna jest z prawej strony za lampa mijania i ta owiewka a druga jest po stopniem z lewej strony kolo zderzaka.wiesz do czego to jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości