[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Master Truck 2010 - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
.....zlot odbędzie się na lotnisku w Polskiej Nowej Wsi jakieś 10km od Opola.
Co do miejsca to zmienić by je pasowało bo na kampusie jest tragedia, ciasno i w ogóle jakoś tak bez smaku. Skoro MT ma konkurować ze zlotami samochodów z zachodu to zmiana miejsca obowiązkowo.
Master zawsze mógł by sie odbyć w Krakowie wystrczy tylko popatrzeć ile tam jest miejsca(muzeum lotnictwa)
Samochód: Renault Magnum
Cytuj:
Cytuj:
.....zlot odbędzie się na lotnisku w Polskiej Nowej Wsi jakieś 10km od Opola.
Co do miejsca to zmienić by je pasowało bo na kampusie jest tragedia, ciasno i w ogóle jakoś tak bez smaku. Skoro MT ma konkurować ze zlotami samochodów z zachodu to zmiana miejsca obowiązkowo.
Master zawsze mógł by sie odbyć w Krakowie wystrczy tylko popatrzeć ile tam jest miejsca(muzeum lotnictwa)
Co do autobusu to 15 dalej tam lata, a miejsce, to kampus politechniki jak zawsze. Lotnisko nie wypaliło niestety.
W Krakowie już jest Trakerskie Spotkanie, ale zawsze może to być lotnisko Muchowiec w Katowicach kolo A4. Odbywają się tam różne imprezy jak choćby Juwenalia, May Music Festiwal czy Summers Cars Party.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Zapytanie!
1. Na który dzień zlotu warto przyjechać? Po przeczytaniu planu chyba sobota, ale możecie mi podpowiedzieć.
2. Ile za wejście? Jeśli będę to osobowym.
3. Jak gruba ekypa się wybiera i czy mnie przyjmiecie z otwartymi ramionami ew. browarami bo sam osobiście tyra to nie mam, chyba że strażacki
To chyba tyle.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Cytuj:
Zapytanie!
1. Na który dzień zlotu warto przyjechać? Po przeczytaniu planu chyba sobota, ale możecie mi podpowiedzieć.
2. Ile za wejście? Jeśli będę to osobowym.
3. Jak gruba ekypa się wybiera i czy mnie przyjmiecie z otwartymi ramionami ew. browarami bo sam osobiście tyra to nie mam, chyba że strażacki
To chyba tyle.
1.W sobote najlepiej jeżeli zamierzasz być tylko 1 dzień.
2.5zł było w tamtym roku
3.Na pewno wpadnie Igor(traker kielce) i ja trzema autami.
Przyjedz nawet i setką z naczepami, bo zabronić Ci nie mogę, ale zastanów się czy jest sens pokazywać wszystkie auta. Rozumie, że masz, blisko ale chyba bez przesady. Na Politechnice jest tak mało miejsca, że jak jeszcze Sachsy itp. przyjadą z naczepami to nie będzie gdzie palca wsadzić.
Cytuj:
Cytuj:
i ja trzema autami.
Przyjedz nawet i setką z naczepami, bo zabronić Ci nie mogę, ale zastanów się czy jest sens pokazywać wszystkie auta. Rozumie, że masz, blisko ale chyba bez przesady. Na Politechnice jest tak mało miejsca, że jak jeszcze Sachsy itp. przyjadą z naczepami to nie będzie gdzie palca wsadzić.
Jak dla mnie i taty jest sens. Bo w każdej jest coś co warto pokazać. Poza tym każde auto dostaje jakieś upominki i pucharek ze zlotu
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, 20:29 przez Zibi1541, łącznie zmieniany 1 raz.
swoją drogą jestem ciekaw dyskusji jaka sie wywiąże między Ministrem Infrastruktury a bossami firm czy też kierowcami.bo do takowej na pewno dojdzie o ile krawat sie zjawi.
ja również sie zjawie jak w zeszłym roku
GG: 3349355
Samochód: Renault Magnum 2009
Ja również się zjawię ze znajomymi na 100%. Okolice Puławy/Lublin jak ktoś jeszcze jedzie to niech da znać:). Bardzo możliwe że będę miał kilka miejsc wolnych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości