Możecie polecić jakieś fajne ośrodki które uczą na kategorię E może coś z własnego doświadczenia macie? Dąbrowa, Będzin okolice tych miejscowości by mnie interesowały. Może coś polecicie. Pozdro
Edit: kto w jakiej szkole uczył się w Katowicach i może coś polecić? uczył się ktoś może w Ośrodek Szkolenia Kierowcow "KLIŚ??oczywiście jak wyżej kat. E
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, 11:00 przez qufi, łącznie zmieniany 2 razy.
Kolego ja bym Ci polecał isc do LOK-u w Dąbrowie Gorniczej, ewentualnie do Edwardo równiez w DG. Oba osrodki maja scanie z naczepą dwuosiowa i na takim zestawie polecalbym Ci sie uczyc. Natomiast odradzalbym zdawanie egzaminu na C+E w WORD Dąbrowa Gornicza. Jest tam naczepa, ktora ma przesuniete obie osie maksymalnie do tylu, przez co bardzo sciaga ja na bok podczas cofania po luku. Niemozliwe jest wrecz zrobienie łuku tą naczepą na 1 raz, bez podjezdzania kilka razy do przodu. Trzeba sie nieźle napocic i nakrecic zeby tą naczepą wordowska zrobic łuk. Takich wiesci dowiedzialem się od instruktorow w LOK-u. Czy tak jest w rzeczywistosci - nie wiem,poniewaz ja robie kat D.
_________________ Może się matka na jakiegoś kierowcę zapatrzyła, bo mnie do samochodów ciągnie...
Dzięki kolego za konkrętną odpowiedź. o takie coś mi chodziło.a o wordzie jakby ktoś zdawał mógłby się wypowiedzieć jak to jest.
Edit: kto w jakiej szkole uczył się w Katowicach i może coś polecić? uczył się ktoś może w Ośrodek Szkolenia Kierowcow "KLIŚ??oczywiście jak wyżej kat. E
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości