Pytanie Jak wy wozicie 45'tki ? jedna długość do tyłu od zderzaka i tablica ostrzegawcza? Miał ktoś z was kontrol? Kazdy mówi inaczej... ja mogę rozciągnąć naczepę tak, że zamknę całą 45 ale wtedy mam dużo za długi zestaw?! Jak zrobić, zeby było najlepiej?!
2x20 to pikuś:)
w ostatnio sobote jak zajechałem na lotos stały dwie skanie na WML naczepa i zestaw na naczepie 5 osiowej i 3 osiowy ciągnik było 2x30 a na zestawie z tym ze miał 4 osiowa przyczepę 30 na przyczepie i 20 na samochodzie i ciągnęła to r420..
2x20 to pikuś:)
w ostatnio sobote jak zajechałem na lotos stały dwie skanie na WML naczepa i zestaw na naczepie 5 osiowej i 3 osiowy ciągnik było 2x30 a na zestawie z tym ze miał 4 osiowa przyczepę 30 na przyczepie i 20 na samochodzie i ciągnęła to r420..
Pewny jesteś tego 2x30ft? Same kontenery miałyby ponad 18m,a gdzie jeszcze ciągnik..
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
i zestaw na naczepie 5 osiowej i 3 osiowy ciągnik było 2x30 a na zestawie z tym ze miał 4 osiowa przyczepę 30 na przyczepie i 20 na samochodzie i ciągnęła to r420..
To ciągnik-naczepa, czy solówka-przyczepa? Zdecyduj się bo się motasz.
Na cs+naczepa nie mogło być 2x30 - nikt tak nie wozi, bo się nie mieści w normach, chyba, że ma gabaryt, jednostkowo.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość