Chcialem się podzielic z Wami tym ze zdałem kw za pierwszym razem ale to był duzy fart... Ale opowiem po krótce co i jak...
Egzamin w Opolu. Przychodzimy i Pani ze szkoły co organizowała rownież szkolania - daje karteczki by zapisywac pytania(te ktore sie zapamieta) bo zdawalnośc jest tragiczna. Chcą zbudować baze pytań dla kursantów. Było nas okolo 22 - zaczynamy rozmowy przed egzaminem i okazuje się ze połowa to juz 2 lub jeszcze kolejne podejscia do egzaminu. rekordzista miał 5 podejscie i jak sie okazało nie zdał.
Pani powiedzieła ze zdawalnosc w innych osrodkach jest lepsza i wini za to komisie.
Wchodzimy na sale i dostajemy pytania. No i co się okazuje tylko około 8-10 pytań było tych co były w bazach wiedzy ekierowcy itd. Reszta zupełnie inne pierwszy raz na oczy widziane. nawet jakies psychologiczne.
Nie zapamietałem za bardzo bo byłem w stresie. Zrobiłem będy dwa w podstawowej i dwa w specjalistycznej. Zdało coś okolo 6-7 osob. czyli ogolnie masakra.
nie wiem czy to wina Opola czy bazy pytań ktora sie cos zmieniła.
Udało mi sie to zaliczyc bo troszkę wiecej czytałem i chyba dlatego.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 7 gości