[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [Volvo FH12] Kod do radia - vr 300 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam serdecznie wszystkich Trackerów
to mój pierwszy post na tym forum, jeżdżę na VOLVO FH12 460km z 2005r ale mam problem z radiem zostało zakodowane a ja nie mam kodu bym był wdzięczny za pomoc
parametry radia:
VOLVO VR300
20561221
89FATLM143529255
Witam serdecznie wszystkich Trackerów
to mój pierwszy post na tym forum, jeżdżę na VOLVO FH12 460km z 2005r ale mam problem z radiem zostało zakodowane a ja nie mam kodu bym był wdzięczny za pomoc
parametry radia:
VOLVO VR300
20561221
89FATLM143529255
Dzisiaj odebralem swoje pierwsze autko Volvo 2007r 900tys przebiegu i chcialem wlaczyc radio i wstukiwalem zly kod noi wkoncu zablokowalem. Dopiero jak zablokowalem to wyciaglem radio i na radiu mam napisany kod... tylko problem w tym ze wyskakuje 3LOCk i teraz nie wiem jak wpisac dobry kod. Bylbym bardzo wdzieczny jakby mi ktos pomogl bo w niedziele wyjezdzalem i troche nieprzyjemnie 2tyg bez radia jechac.
_________________ Pomalu marzenia sie spelniaja.
C 05.03.13
C+E 04.07.13
KW 13.12.2013
Chyba odwrotnie, poczekaj na wlaczonym 30min- 1godzine.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości