[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 255 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Jednak nie ustrzegłem się godzinnej rozmowy z ludzikiem michelin, a chciałem fakty obejrzeć
Poza tym dzisiaj wróciłem do emulatora arcade, czyli MAME i przyciupałem w jedną z najlepszych automatowych gier jaką niewątpliwie jest Cadillacs & Dinosaurs
bossa i jego pupilka potraktowałem z tekkena
a potem jeszcze poprawiłem granatem
i boom!
podłączyłem pada, bo netbooka bym rozdupcył
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Rozladunek na 16. 4 km dojazdu i o 17.30 z powrotem. Załadunek jutro na rano. Dobrze że tak wyszło bo po weekendzie człowiek słaby
Dziś od rana (wtorek), zbierałem załadunki. Wszystko pięknie szło i jeszcze można się na spokojnie przeprawić do Calais.
Niestety, w Dover port zablokowany, auta stoją już w korku od celnego.
Czyżby ciapate wracali do Francji
Zastanawiam się czy renówek jest tak dużo, czy one są aż tak awaryjne.
Renault-trucks nie daje się nudzić.
Na warsztacie renówki
W trasie renówka
Pod domem renówka
Rzygam renówka
Ogień na hamburg robić renówke.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Zastanawiam się czy renówek jest tak dużo, czy one są aż tak awaryjne.
Renault-trucks nie daje się nudzić.
Na warsztacie renówki
W trasie renówka
Pod domem renówka
Rzygam renówka
Historia z dziś: podjeżdżam na ostatnie francuskie bramki przed Niemcami w stronę Saarbrucken. Telepass nie łapie, wiec wbijam wsteczny i awaryjne, co by cofnąć delikatnie i podjechać powoli raz jeszcze. W lusterku widzę Ducato z obsługi autostrady, które stojąc za mną i widzac moja zachowanie, tez wrzuca wsteczny i z impetem wali w osobowkę, która stała za nim... w tak zwanym międzyczasie czytnik mi łapie i podnosi szlaban i czem prędzej oddalam się z miejsca zdarzenia
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
Historia z dziś: podjeżdżam na ostatnie francuskie bramki przed Niemcami w stronę Saarbrucken. Telepass nie łapie, wiec wbijam wsteczny i awaryjne, co by cofnąć delikatnie i podjechać powoli raz jeszcze. W lusterku widzę Ducato z obsługi autostrady, które stojąc za mną i widzac moja zachowanie, tez wrzuca wsteczny i z impetem wali w osobowkę, która stała za nim... w tak zwanym międzyczasie czytnik mi łapie i podnosi szlaban i czem prędzej oddalam się z miejsca zdarzenia
Nie ma reguły, mam jedną prosto z DE jeszcze nie rejestrowana i jest u mnie
Cytuj:
Desant na Tuska
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Jednak nie ustrzegłem się godzinnej rozmowy z ludzikiem michelin, a chciałem fakty obejrzeć
Poza tym dzisiaj wróciłem do emulatora arcade, czyli MAME i przyciupałem w jedną z najlepszych automatowych gier jaką niewątpliwie jest Cadillacs & Dinosaurs
bossa i jego pupilka potraktowałem z tekkena
a potem jeszcze poprawiłem granatem
i boom!
podłączyłem pada, bo netbooka bym rozdupcył
Stary, ale żeś temat zarzucił. Pamiętam że od groma żetonów wrzuciłem pykając w tą gierke w "budzie" niedaleko mojego domu gdy byłem małolatem. Dopoki nie nauczylem sie w miare grać to zawsze na pierwszym bossie kończyłem. Zawsze grałem Mustaffą. Jak braciak troche podrósł to we dwóch cuda działaliśmy. Klasyk giera. łezka się w oku kreci. Kiedyś to własnie były budy czy inne lokale z takimi właśnie grami i ludnośc sie schodziło nawet popatrzeć jak nie miała kasy a teraz to każdy ma w domu ps3 albo xboxa i tyle
GG: 1
Samochód: MB
Chętnie bym sobie popykał na jakimś pegazusie albo amidze, rypało się kiedyś w to fest, pamiętam dyskietki 999 in 1 i wielki zachwyt, a potem rozczarowanie że różnych gier było może 20 a dalej same powtórki, złote 5 to też była klasyka jednak u mnie najczęściej rządziło Mario, Contra i Indiana Jones
Te krótkie "patyki" to przeciwwagi, natomiast ta puszka to cewka. Normalna antena stacjonarna.. ale bez jaj że zamontowana na ciężarówce ?
Żadna antena stacjonarna. W wersji "mobilnej" anten CB niektórzy producenci stosowali "mini-przeciwwagi". Czy spełniały swoją funkcję - nie wiem. Może i faktycznie działały, może to tylko "chwyt marketingowy".
Samochód: VOLVO FH500 EEV
Jest sukcess - dawno wymarzone Audi 80 B3 odłożone "u kolegi Mirka, Alego"
1991 rok, welur, 1.8, klima, szyberdach i inne dodatki. Polereczka i będzie czekać do wiosny.
Tylko jak ją z naczepy potem sprowadzić? Rampy ani innego ustrojstwa niet...
Te krótkie "patyki" to przeciwwagi, natomiast ta puszka to cewka. Normalna antena stacjonarna.. ale bez jaj że zamontowana na ciężarówce ?
Żadna antena stacjonarna. W wersji "mobilnej" anten CB niektórzy producenci stosowali "mini-przeciwwagi". Czy spełniały swoją funkcję - nie wiem. Może i faktycznie działały, może to tylko "chwyt marketingowy".
Użytkownicy przeglądający to forum: patrykbor i 9 gości